fredag 9. mars 2007

Rødhette og ulven


Nå har jeg omsider laget min første PP! Denne/de har jeg brukt på denne LO'en av Rødhette og ulven. Her har jeg også brukt en hel haug med diecuts fra QK! Det ble noen timers jobb bak denne - men fy ... så gøy det var!

torsdag 8. mars 2007

Dørskilt / scrappa lerret


Ingunn forlangte å få et skilt til å ha på døra til rommet sitt.... Det ble dette... scrappet på lerret kjøpt på Europris!

onsdag 7. mars 2007

Skrivemappe / notisblokk



Da har jeg laget ei skrivemappe i A6 str. Tidligere har jeg også laget disse i både A4 og A5. Kler du den i stoff vil den også være litt mer slitesterk.


Når skriveblokka er tom, setter du bare i ei ny!

mandag 5. mars 2007

Tankefull og lur


Skulle gitt mye for tankene dine, Kenneth. Du ser så tankefull og lur ut. Lurer på hva du pønsker på...? Er det noe "spik" tru?

Gode nyheter


Kenneth får gode nyheter... Han får nemlig vite at han har vunnet ei scrappe-stæsj-pakke fra ei hyggelig dame på scrapping.no. Gjett om gutten ble gla'?

søndag 4. mars 2007

Sisten .... jeg har'n!!!!!

.... fikk den av Lenalill!

Da skal jeg først forklare reglene.Kopierer rett fra Lena's blogg:Hver spiller starter med å skrive 6 rare ting om seg selv. Bloggere som blir "tatt" må skrive 6 ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet.Til slutt velger spillerne seks nye bloggere som "har den" og lister navnene deres.Etter det er gjort, skriver man en kommentar i bloggen til hver av dem for å la dem vite at de er "tatt", og at de må lese bloggen til den som "tok dem" for mer informasjon.

1. Hodet fullt av idèer som aldri blir satt ut i livet!
2. Elsker å teste nye tekninske finurligheter.... Les ikke bruksanvisningen - prøv selv!!!!!
3. Skulle på ingen måte ha verken Revolution eller Cuttlebug..... men........ har visst bestillt en likevel! Håpløst.
4. Nedprioriterer klær og sko til meg selv, scrapping er mye viktigere!!!!
5. Elsker marsipan og stratos!
6. Alt for lite strukturert!


Lykke til jenter! Sisten... dere har'n .... Helle (fides), Siv Katrine,