søndag 30. mars 2008

Criss cross


Jeg har nå prøvd meg på criss-cross-kort. Artig og litt annerledes kort. Gøy å lage var det også. Inni kortet er det en tag til å skrive en liten hilsen på... Stempler fra KH design.

lørdag 22. mars 2008

Melkekartong



En melkekartong har sett dagens lys. Kjempe artig å lage var det også. Denne kan fylles med f.eks. sjokolade - noe som mottakeren av en slik gave setter umåtelig stor pris på!

fredag 21. mars 2008

Ny look

I håp om at våren snart skulle komme for fullt, har jeg endret litt utseende på bloggen min. Godt med litt forandring av og til...
Ute ser det ut som om det er kong vinter som regjerer. Har han venta så lenge med å gi oss snø - så kunne han jammen latt være også. Ikke komme med en meter snø - NÅ?! Får enda håpe dette blir kortvarig. Vi som har kjøpt ny sykkel i bursdagsgave til jentungen (hu fyller 2. påskedag)... Vi hadde jo det lekre vårværet tidligere i uka - men nå... fysj for et være!!!!
Dagene får jeg heller bruke til å scrappe litt, samt se om jeg får lest litt - er jo snart eksamen!

tirsdag 11. mars 2008

En hilsen fra Påskeharen

Jada, nå er det faktisk snart påske... og så effektiv som jeg har vært med scrappinga i det siste er det lenge siden jeg har vært! Skulle nesten tro jeg ikke hadde annet å gjøre.... :-) Her er i allefall et påskekort, med en liten "blåse-detalj". Er ikke akkurat den som har for vane å lage så mange påskekort og sende bort..., men det får være denne påskens bidrag - så langt. Stempler fra KH design.

Kule oldiser...


Jeg bare digger dette stempelet. :-) Disse oldisene er bare sååå festlige. Definitivt et stempel jeg kommer til å bruke mye! Stempel fra KH design.

Et nytt konvoluttkort er blitt til. Har fått litt "dilla" på disse om dagen. Utrolig morsomme å lage. Stempler fra KH design.

mandag 3. mars 2008

Enda mer bryllup...

Joda... her kommer enda ett kort til brudeparet... Her er det brukt stempler fra Magnolia og stempler fra Kreativ Hobbys eget design. Kortet inneholder også en liten "pengelomme"

søndag 2. mars 2008

Til brudeparet

Nå er det lenge siden denne siden har blitt oppdatert... Jeg har visst inntrådt i en aldri så liten scrappetørke..., men til tross for tørkeperiode, har jeg klart å mekke sammen dette konvoluttkortet. Det er laget på bestilling for ei venninne. Og som bildene tilsier... er dette gave til et brudepar. Utfordringen var å lage et kort til brudeparet, det skulle være i vårfarger - og det MÅTTE inneholde en "pengelomme". Stempler fra Kreativ Hobbys eget design. Resultatet... Se selv da vel!!!