søndag 21. september 2008

Endelig hull i øra/Ears pierced. Finally

Jeg har hatt veldig scrappetørke, faktisk i over 1 1/2 år! På denne tiden har jeg ikke laget en eneste LO. Men... nå fikk jeg en utfrodring fra ei venninne om å lage en LO... og som det nautet jeg er... så sa jeg jo ja! Skulle aldri gjort det - for dette var jeg ikke klar for. Faktisk så kjenner jeg meg ikke klar for LO'er etter å ha laget denne heller... Får heller holde meg til kort og andre rariteter ei stund til tenker jeg. Her er i allefall resultatet fra utfordringa.

The last 1 1/2 year I haven't made any LO's. But a few weeks ago, a friend of me, gave me a challenge to make a LO. And as the fool I am... I said yes! I should never have done that! I were not ready for it - I'm still not ready for it! I just think I will hold on to cards and other fun stuff to make.... Anyway... Here's the result of the challenge...

6 kommentarer:

Rita sa...

Siden din ble rett og slett helt nydelig. Jeg synes så absolutt du skal fortsette å lage layouter. Jeg kommer iallefall til å titte innom her og håper å se fler sider fra deg :)

Salte sa...

Slutt å tull - dette må du fortsette meg. Lekker layout!!

Lene S sa...

Siden er jo kjempeflott! Du er så visst klar! Herlige detaljer og farger :o)

Connie sa...

Utrolig skjønn side :-) Du er helt super på både kortlaging og scrapping, og jeg blir jo bare så inspirert bare av å gå inn i bloggen din :-)

Stå på, snuppa :-)

Stor kreativ klem fra meg!

Therese sa...

Vigdis da, nå må du slutte med dette tullet ditt!
Med et slikt sluttresultat av en LO etter å ikke ha scrappet på 1 1/2 år, så må du bare fortsette, for denne var bare sinnsyk nydelig!

Anonym sa...

Wow sier jeg bare. Den var jo så lekker. Venter på flere LO fra deg altså.