lørdag 20. desember 2008

Julegavetips / Christmas gift tip

NÅ er det jammen lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Den støver jo nesten ned her... Jeg har den siste tiden vært opptatt med eksamen og lesing som hører med. Men nåååå samler jeg inspirasjon til nye prosjekter. Midt i all eksamenslesing har jeg klart å lage en julegave. Det er ingen fare å legge den ut her - for mottaker leser ikke her inne! :-)

Jeg har fått tak i et tomt malinsspann, og dekorert dette, og fylt det opp med fyrstikker. Etter å ha laget fyrstikkeskekalender, så er det et lite lager med fyrstikker, og dette var en super måte å få avsetning på disse!

Now, it have been a looong time since I have updated my blog. I have been busy with studying and exam lately. I have also had time to make a christmasgift. It's ok to publish it in the blog - the one who will get this for christmas - is not reading my blog!

I have decorated an empty paint tin, and filled this with matches. Earlier I made a adventcalendar of match boxes, and that gave me a lot of matches I didn't now what to do with. This tin, was a super idea to give away some of the matches.


7 kommentarer:

Connie sa...

Endelig noe nytt her - jippi!! Det spannet med fyrstikker er bare rå lekkert, og for en genial ide :-)

benedihs sa...

det var stilig.

Anonym sa...

Så stilig den var :) Nå er det bare å gå på jakt etter en tom malingsspann her også, for dette skal jeg gjøre jeg også :P

Lakrisstang sa...

Så stilig spann!!!!
Mye flott her i bloggen din. Takk for titten!
Fortsatt GOD JUL!
Klem fra Bente

Anne Bente sa...

Lenge siden jeg har vært innom - men da ser jeg jo noe jeg ikke har sett! Råstilig spann du har laget!

lillesmor sa...

utrolig flott måte å håndtere alle disse fyrstikkene på... Spannet ble rålekkert!

Jeanette sa...

Så vannvittig stilig påfunn!! Den kan det hende jeg tar med meg videre asså!! Flott blogg du har..

Du er kjempe flink:-)

Klem Jeanette